51
På nyårsafton var vi som vanligt på hotell Singaars nyårskalas där vi ännu en gång fick se en fantastisk dansuppvisning. När dessa unga kvinnor kom ner från scenen såg vi att det var barn i 10 - kanske 13-årsåldern. Jag har svårt att tro det själv nu när jag ser bilderna. Med tanke på vad smink och vackra kläder kan göra funderar jag allvarligt på att själv börja med dessa omnämnda accesoarer för att ge mitt nylle en så kallad anskiktslyftning.

Nåja, mot bättre vetande stannade vi sedan i Kovalam några dagar, detta skitställe i världen som borde förpassas till annan planet. För att slippa alla förfärliga restauranger kom vi över några konservburkar som vi med stor möda lyckades öppna. Den första konservöppnaren vi köpte gick sönder direkt men efter att ha köpt 2 till lyckades vi få upp en burk.

Vi var inne i Trivandrum på dagarna och handlade en massa sjalar men också vackra dresser som vi skall sälja till förmån för Sathyas studier.

Så kom vi tillbaka till Guruvayoor, norr om Kochin, där elefanterna bor och där vi varit ett par gånger förr. Jag fick en lektion i elefanttvättning. Vid templet hade man drive in för att få nya bilar välsignade av prällar.